ඉතාලි බත්



අවශ්‍ය වන්නෙ-:
  1. හාල් - 450g
  2. තෙල් අඬු කොප්ප - 1/2
  3. වතුර කොප්ප -18
  4. ගාගත් චීස් -180g
  5. ගම්මිරිස් තේ හැඳි -1/4
  6. ලුණු තේ හැඳි -1 1/2
  7. තක්කාලි යුෂ කොප්ප -2
  8. අඹරාගත් මස් 450g
  9. ලූණු කැබලි -120g
  10. ලියාගත් සුදුලූනු බික් -2
  11. බිත්තර -2
සාදන ක්‍රමය -:

පළමුව බඳුනක් ලිප මත තබා රත්වන විට හාල් දමා රත්වන විට බදින්න.පසුව එයට මස් ,ලූණු,සුදු ලූණු,ගම් මිරිස්,දමා විනාඩි 1 0ක් පමණ පිසින්න.

මෙය පිසින විට නිතර හැඳි ගාන්න.තක්කාලි යුෂ සහ වතුර එක්කර විනාඩි 10ක් පමණ මඳගින්නේ පිස එය ඉදුණු පසු පිළිගැන්වීමට පෙර ගාගත් චීස් එක්කර යාන්තමට චීස් කලවම් කර ගන්න. 

උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us

Comments