චිකන් බුරියානි



අවශ්‍ය දුව්‍ය
  1.     බස්මති සභල් 500g
  2.     මිරිස් සහ තුනපහ තුඞු 1 1/2 Tsp
  3.     Chopped ඉගුරු සහ සුදුලුණු 2Tsp
  4.     කහකුඞු 1Tsp
  5.     Chopped තක්කාලි හා  බීලූණූ 400g
  6.     අල කැබලි 200g
  7.     සුදුරු ඇට 1Tsp
  8.     මීකිරී 150ml
  9.     කොත්තමල්ලි හා මිංචිකොල 40g
  10.     බටර් 100ml
  11.     කරදමුන්ගු හා කරාබුනැටි 4Tsp
  12.     බැදගත් කජු හා සුල්තානා 100g
  13.     වතුර 700ml
  14.     බැදගත් බිත්තර 04
  15.     එළවළු තෙල් 100ml
  16.     රෝස හා රතු රසකාරක 1Tsp
  17.     කුරුදු රමිපෙ කරපිංචා
  18.     ලුණුකුඞු 10g
  19.     කටු රහිත කුකුල් මස් කැබලි 400g
සදන ක්‍රමය

බත් පිසින බදුන ලිපමත තබා එයට එළගිතෙල් එලවළුතෙල් ස්වල්පයක් දමා මිරිස් තුනපහ ලණු දමා පදම් කරගත් කුකුල්මස් තෙම්පරාදු කරන්න

ඉගුරැ සුදුලූණු තක්කාලි හා බීලුණු දමා තෙම්පරාදු කරන්න

සහල් අල හා ඉතිරි කුලුබඞු සියල්ල දමා තෙම්පරාදු කරන්න


උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us

Comments