මුං පොල් බත්
අවශ්ය ද්රවය
- කැකුලු සහල් 250
- මුං ඇට 250
- ගාගත් පොල් 200
- ලුණු තේ හැඳි 01
- වතුර අඬු කෝප්ප 01ක්
මුං ඇට සෝදා පිරිසිදු කර පෙඟෙන්නට තබන්න.
ඉන්පසු පොඟවාගත් මුං ඇට භාජනයකට දමා තම්බා ගන්න.
එය බාගෙට තැම්බෙන විට සෝදා ගරා දිය බේරාගත් සහල් එයට දමා තම්බා ගන්න.
එලෙස බත ඉදුනු පසුව මදක් දියර ගතිය තිබියදී එයට ගාගත් ලපටි පොල් සහ ලුණු දමා මිශ්ර කර ගන්න.
එලෙස මද ගින්නේ ටික වේලාවක් තබා දියර ගතිය හිඳුනු පසුව ලිපෙන් ඉවත් කර ගන්න.
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment